Știri și evenimente

Program pentru acordarea unui ajutor financiar studenților în vederea achiziționării de calculatoare – Program EURO 200

Ministerul Educației oferă prin intermediul programului EURO 200, un ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare. Beneficiarii acestui program sunt studenții învățământului de stat acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit lunar de maximum 250 lei pe membru de familie.

Pentru a beneficia de acest sprijin, studenții trebuie să depună un dosar cu documente doveditoare, nefiind necesară deplasarea la secretariatul facultății, ci transmiterea prin servicii de curierat sau prin intermediul poștei electronice.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 6 mai 2021.

Detalii aici:

Societatea Academică din România a lansat apelul de selecție pentru proiectul: Acceleratorul de implicare civică pentru tineri 

image002Societatea Academică din România a lansat apelul de selecție pentru cel mai nou proiect al nostru, Acceleratorul de implicare civică pentru tineri - o inițiativă destinată tinerilor între 15 și 26 de ani, care provin din mediul rural sau urbanul mic și vor să schimbe ceva în comunitatea locală. Studenții care provin din comune, orașe sau municipii cu sub 50.000 de locuitori, sunt eligibili să aplice dacă vor ca inițiativa lor să se desfășoare în localitatea din care provin. Înscrierile se fac până pe 30 aprilie. Pentru mai multe detalii accesati:

 https://www.romaniacurata.ro/hai-in-acceleratorul-de-implicare-civica/

ANUNȚ - Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați derulează programul de formare intitulat „Formare Antreprenorială”

Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi organizează, în cadrul Programului Operaţional Comun “Bazinul Mării Negre” 2014 – 2020, prin proiectul LET'S CYCLE AT THE BLACK SEA, un program de formare intitulat “Formare Antreprenorială” (Entrepreneurial Training) şi un program de mentorat intitulat “Mentorat Antreprenorial” (Entrepreneurial Mentoring).

Cele două programe sunt oferite persoanelor-potenţiali atreprenori în domeniul turismului şi culturii, cu accent pe Cicloturism şi Artizanat.

Activităţile se vor derula în următoarele perioade:

  • Decembrie 2020 – Martie 2021, pentru activitatea de formare “Formare Antreprenorială”;
  • Martie 2021 – Iunie 2021, pentru activitatea de mentorat “Mentorat Antreprenorial”.

Datele exacte pentru sesiunile de Formare Antreprenorială şi Mentorat Antreprenorial vor fi comunicate participanţilor la aceste activităţi după constituirea grupurilor ţintă.

Cei care doresc să participe la aceste programe, respectiv, să faceţi parte din grupul ţintă, care va participa la activitatea de formare intitulată “Formare Antreprenorială”, sunteţi rugat să completaţi un CHESTIONAR, pe care îl puteţi descărca AICI.

Toate informaţiile referitoare la proiectul LET'S CYCLE AT THE BLACK SEA, condiţiile de participare, descrierea activităţilor de formare şi mentorat, completarea şi transmiterea chestionarului le puteti găsi în cuprinsul chestionarului.

Participanţii la cele două activităţi nu vor plăti nicio taxă şi nici nu vor beneficia de o finanţare sau plată.

Termenul limită pentru transmiterea chestionarului este 29.11.2020, ora 20:00.

Selecție Erasmus+ (an univ. 2021-2022) și practica (vara 2021)

ErasmusIn perioada 8 - 21 martie a.c. au loc inscrierile in selectia studentilor pentru mobilitati Erasmus+ de studii (an univ. 2021-2022) si practica (vara 2021). 

Toate documentele referitoare la selectie (calendar, criteriile de eligibilitate, procedura de inscriere si de selectie etc.) sunt postate pe site-ul https://www.ugal.ro/relatii-internationale/programul-erasmus/selectia-studentilor si pe paginile de Facebook (@erasmusudjg) si Instagram (@erasmus_udjg) ale Biroului Erasmus. 

Va rugam, ca de fiecare data, sa ne sustineti in activitatea de diseminare a informatiilor.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa nu ezitati sa contactati Biroul Erasmus, a carui echipa va multumeste pentru efortul dvs., efort care a extins considerabil legaturile UDJG cu celelalte universitati din Europa si a contribuit relevant la atingerea obiectivelor din strategia de internationalizare.

Deschiderea oficiala a noului an universitar 2020-2021

Deschiderea oficiala a noului an universitar va avea loc luni, 28 septembri 2020 in incinta bazei sportive Florin Balaiş NUMAI PENTRU ANUL I, dupa urmatorul program:

  • la ora 10.00 deschiderea pentru specializarea Educaţie fizică şi sportiva;
  • la ora 11.00 deschiderea pentru specializarea Kinetoterapie si motricitate speciala

Va asteptam cu interes pentru prima zi de studenţie!!!!!

Contact

Adresa: Str. Gării, nr. 63-65, Galați, 800003
Telefon: 0336 130 171 
Fax: 0236 413 230 
E-mail: secretariat.fefs@ugal.rogtalaghir@ugal.ro
Coordonate GPS: 45.447579, 28.053333